Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 54 (desembre 2022) - #54

Convocatòries

Ajuts per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació [+]

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha obert la  Convocatòria de Ajuts per el foment de la Cultura Científica, Tecnològica i de la Innovació 2022, per a finançar projectes de comunicació i divulgació que apropin la investigació, la tecnologia i la innovació a la ciutadania; que millorin l’educació científic i tècnica de la societat en tots els nivells i que impulsin la participació de la societat en els processos d’I+D+i. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 26 de gener de 2023.
 


Hi poden optar als ajuts organitzacions públiques i privades: empreses, universitats, fundacions sanitàries vinculades a la investigació, centres públics d’investigació i tecnològics, entre d’altres. La convocatòria incorpora els objectius que estableix la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació en l’àmbit de la cultura científica i tecnològica, com és el foment de la participació ciutadana i l’apropament de la cultura científica i de la innovació a col·lectius amb barreres d’accés a la ciència.


Aquest any el seu pressupost ascendeix a 4.500.000 d’euros, el més elevat dels últims quinze anys. La nova categorització dels projectes és la següent:
 

  • Projectes de comunicació social de la ciència i la tecnologia.

  • Programa anual d’activitats UCC+I.

  • Fires de Ciència.

  • Projectes singulars.
     

Trobareu les bases i tots els detalls de la convocatòria aquí.

 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 54 (desembre 2022)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram