Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 54 (desembre 2022) - #54

Recursos

Nova plataforma online amb propostes culturals i de divulgació científica [+]

La Fundació La Caixa ha presentat CaixaForum+, una plataforma digital amb un ampli catàleg de propostes culturals i de divulgació científica. S'hi poden trobar sèries, pòdcasts, documentals, pel·lícules, art digital, programes de divulgació, entrevistes, concerts i òperes, i un llarg etcètera de formats a l’entorn de nou temàtiques: arts visuals i plàstiques, arts escèniques, música, literatura, pensament i història, cinema, arquitectura i disseny, ciències de la vida i ciències físiques.



CaixaForum+ arrenca amb una oferta inicial de més de 300 títols, més de 1.000 peces de vídeo i àudio i 564 hores de contingut. Prop de la meitat són produccions originals de la Fundació ”la Caixa”. El catàleg es completa amb col·laboracions amb altres institucions culturals nacionals i internacions, i també amb la compra de drets de continguts ja preexistents que complementen les diferents línies editorials.


La subscripció a CaixaForum+ és gratuïta i ja està disponible per a dispositius mòbils i tauletes a través de les aplicacions que es poden descarregar a l’App Store (iOS) o Google Play (Android). També es pot accedir als continguts en la versió web i en televisors intel·ligents mitjançant AirPlay i, properament, Chromecast.


Podeu completar aquesta informació aquí.


Font: Fundació La Caixa
 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 54 (desembre 2022)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram