Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 56 (febrer 2023) - #56

Publicacions

Projectes per impulsar les vocacions científiques i tecnològiques en nenes [+]

Un dels objectius de l’Aliança STEAM és donar visibilitat a les iniciatives i projectes desenvolupats per centres educatius, entitats, empreses, mitjans, i altres agents socials, dirigits a impulsar l’interès de les nenes i les joves per les disciplines STEAM. En aquest sentit, s’han convocat per primera vegada els premis Alianza STEAM pel talent femení que ha premiat a 13 projectes en diverses categories. Aquests treballs queden recollits en aquesta publicació editada pel Ministerio de Educación y Formación Profesional. 



Es reafirma així aquest compromís per eliminar la bretxa de gènere en les STEAM i se suma a la celebració del Dia de la Dona i la Nena en la Ciència, a la vegada que es reconeix el treball desenvolupat en aquesta línia a centres educatius i altres entitats en aquests dos últims anys acadèmics.
 

Premios Alianza STEAM por el talento femenino 2022. Proyectos educativos premiados por impulsar las vocaciones científicas y tecnológicas de las niñas y las jóvenes.

Aquest és el segon volum de la col·lecció, Niñas en Pie de Ciencia, que segueix al primer número de la col·lecció publicat també recentment:

Radiografía de la brecha de género en la formación STEAM. Un estudio en detalle de la trayectoria educativa de niñas y mujeres en España.


Font: Alianza STEAM. Ministerio de Educación y Formación Profesional 
 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 56 (febrer 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram