Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 59 (maig 2023) - #59

Notícies

Nou cicle ArtScience23 sobre el concepte de temps [+]

Ha engegat un nou cicle ArtScience23 per explorar amb la ciutadania les interseccions de l’art amb la ciència als jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, que va obrir com a equipament l’any 1994 per al foment, divulgació i defensa de la cultura. El programa d'enguany se centra en el concepte de temps i inclou narracions, ciència ciutadana, dansa, performance, diàlegs, documentals i tallers. El cicle agrupa dinou activitats que se celebraran els pròxims mesos, fins al 15 de desembre.



#ArtScience2023 s’estructura en blocs temàtics mensuals en el context dels quals, les activitats ens conviden a reflexionar sobre el concepte de temps des de diferents perspectives: com a concepte físic, com a artifici cultural, com a quelcom que tothom experimenta en primera persona i que marca els cicles de la vida. Així, durant el mes de maig, les activitats aprofundiran en la mesura del temps; el juny, analitzaran què significa per a nosaltres el temps d’estiu; el juliol, ens faran discernir entre la realitat natural i artificial; el setembre, ens faran mirar enrere per repassar l’evolució de la vida a la Terra; l’octubre, ens endinsaran a la tardor; i el novembre, ens reflectiran com ens ho fem per preservar per a la posteritat moments d’un temps que no s’atura.
 

A l’agenda de la Fundació Julio Muñoz Ramonet podeu consultar totes les activitats que comprèn aquest nou cicle #ArtScience2023 dedicat al temps, o descarregar-vos el programa en PDF. Totes les activitats són gratuïtes i de lliure accés fins a completar l’aforament.


Font: Ciència i Universitats

 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 59 (maig 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram