Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 61 (juliol 2023) - #61

Notícies

El festival «TIFA, Teatre i Família a la Natura» es consolida a Borredà [+]

El festival, amb una vintena de propostes que fusionen art i natura, presenta la segona edició després de la bona rebuda que va tenir la primera. Es tracta d’una proposta que vincula la creativitat amb l’entorn a través de propostes innovadores i se celebrarà del 28 al 30 de juliol al municipi de Borredà. El certamen pretén apropar-se a un públic familiar a través d’activitats culturals i pedagògiques com concerts, sortides, espectacles de dansa i un mercat de la fusta i tallers relacionats amb el teatre i la natura.
 


La programació del «TIFA, Teatre i Família a la Natura» arrencarà el divendres 28 de juliol amb un taller sobre com preparar-se per les excursions a la muntanya. Seguidament es representarà l’espectacle ‘En Patufet i els seus pares’, de la companyia Teatre Nu. A la tarda es farà un taller de patés vegetals i tindrà lloc una iniciativa nova d’enguany que porta per títol ‘Borredà Narra’. En tres racons diferents del municipi tres artistes vinculades amb el municipi de Borredà narraran històries inspirades en el concepte d’art i natura. Al vespre, a les escales de l’església, hi haurà una sessió de cinema mut amb ‘El somriure de Buster Keaton‘, que anirà acompanyada pel piano en directe del músic Ferran Aran.
 

Dissabte la programació arrencarà amb la visita guiada ‘Curiositats a peu de carrer’, que anirà a càrrec de l’historiador Domènec Ferran. També hi haurà un taller de ioga familiar i de dansa urbana amb la companyia cubana The Concept, que oferirà un espectacle que retrata la seva experiència personal de deixar Cuba i instal·lar-se a Barcelona per créixer professionalment. Pel que fa a la música, hi haurà un concert teatralitzat del grup Aupa Strings, i la companyia Matito portarà a escena l’espectacle ‘Quan el sol se’n va a la posta’.
 

Finalment, una de les activitats destacades de la jornada de diumenge serà el mercat de la fusta. Aquest material és una “matèria primera que es troba a Borredà” i, per això, la volen posar en valor, també a nivell artístic. Per això, a banda del mercat amb productes artesans fets amb fusta, també hi haurà la instal·lació artística ‘Xics del Xurrac’ en què la companyia Tombs Creatius proposa jocs per als infants amb materials de fusta. El festival es clourà amb un concert-ball a càrrec del grup Fenya Rai!.
 

El festival “Tifa, Teatre i Família” està organitzat per Teatre Nu i l’Ajuntament de Borredà i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. A més a més, té el suport d’entitats i establiments locals.
 

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l'art escènic que crea, produeix i exhibeix  espectacles; al mateix temps que gestiona projectes que promouen i acosten les arts escèniques a tots els públics.
 

Trobareu tota la informació del festival al seu web TIFA.CAT, Teatre i Familia a la Natura.

 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 61 (juliol 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram