Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 62 (setembre 2023) - #62

Convocatòries

Premis equit@T, per impulsar els estudis científics i tècnics entre les joves [+]

Aquest premi promou l'elaboració de vídeos per part d'escolars i adults, d'entre trenta segons i dos minuts de durada, amb l'objectiu d'animar les noies a fer estudis de l'àmbit STEM (acrònim en anglès de science, technology, engineering and mathematics). Les propostes es poden presentar fins al 31 de desembre. La convocatòria, que es dirigeix a estudiants de secundària i a adults en general, preveu dues categories.  
 


En cadascuna d'aquestes categories es premiarà la millor obra audiovisual que es presenti. Les obres es poden presentar en qualsevol llengua cooficial de l'Estat espanyol, però han de tenir subtítols en català o en castellà. Tots els vídeos proposats han de ser concebuts per ser compartits a les xarxes socials.
 

La categoria d'estudiants inclou dues modalitats. La primera engloba vídeos sobre l'àmbit del gènere i les TIC, i s'orienta a estudiants de secundària (siguin noies o no) que vulguin presentar un vídeo relacionat amb aquesta temàtica. Aquesta modalitat permet que la participació sigui tant individual com col·lectiva. La segona modalitat és la de vídeo de divulgació científica, i s'adreça a noies estudiants de secundària que vulguin presentar un vídeo divulgatiu que expliqui un concepte cientificotècnic.
 

L'altra categoria està adreçada a persones adultes (professionals de l'àmbit audiovisual o amateurs), amb l'objectiu que també puguin presentar un vídeo relacionat amb el gènere i les TIC.
 

Trobareu tota la informació d’aquesta convocatòria aquí.
 

Font: UOC 
 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 62 (setembre 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram