Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2021-2022 -abril

El kit CuEmE

El kit CuEmE t'ajuda

Imatge del vídeo La venda dels productes

Imatge del vídeo La venda dels productes

En aquestes moments totes les cooperatives estan començant a preparar la venda als mercats, aquest és per tant un bon moment per a fer accions de comunicació i difusió del projecte, dels productes elaborats i de la venda al mercat. Proposem una primera eina a professorat i ens locals una eina de suport per pensar la comunicació i publicitat del projecte en aquests moments. També proposem als tutors una eina per a facilitar la comunicació de la venda

El recurs Pensem la comunicació i la publicitat dirigit al professorat és un taller dirigit a decidir i portar a terme la campanya de comunicació i publicitat abans, durant i després del mercat o fira local. Amb aquesta activitat es volen treballar els objectius de conèixer diferents tècniques per comunicar els productes de la cooperativa, debatre i consensuar les accions de comunicació que farà la cooperativa i treballar en equip per elaborar els diferents materials publicitaris.

Per a assolir els objectius definits és interessant poder comptar amb el suport de professionals del món de la comunicació i la publicitat o de personal tècnic local d’aquest àmbit. És per això que els ens locals trobarà una versió del mateix recurs Pensem la comunicació i la publicitat amb pautes dirigides als i les tècnics/es dels ens locals per a la organització d’aquest taller.

El recurs Comuniquem la venda que es troba  a l’espai del professorat proporciona diferents idees d’activitats i dinàmiques a dur a terme per fer una bona comunicació de la venda abans del dia del mercat o fira, però també durant i després del dia fixat.

Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #10 - Curs 2021-2022 -abril

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X