Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2023-2024 octubre
Ir arriba

Actualitat

 

Jornada CuEmE: «La curiositat»

 
  D’esquerra a dreta, Eva Menor, diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme, i Joan Galeano, diputat de l’Àrea d’Educació.

D’esquerra a dreta, Eva Menor, diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme, i Joan Galeano, diputat de l’Àrea d’Educació.

 

Dedicarem la jornada CuEmE d’aquest curs 2023-2024 a la curiositat com el motor de l’exploració i la investigació. Hem enregistrat aquesta jornada, que estrenarem el 26 d’octubre a les 12 h al web del CuEmE. Comptarem amb la participació d’Irene Lapuente, directora de La Mandarina de Newton, la qual presentarà la ponència «La curiositat, l’enzim de l’aprenentatge» i conduirà la taula d’experiències, que, en aquesta edició, pren forma de pòdcast. Consulteu el programa.

 
 

Resultats de l’avaluació del curs 2022-2023. El CuEmE aposta per la millora contínua

 
 

 

Comença el nou curs, amb el compromís de millorar i ampliar el programa partint de les vostres demandes recollides als qüestionaris d’avaluació del mes de juny passat. La vostra participació s’ha incrementat respecte del curs anterior: vam recopilar 6.903 enquestes de diverses entitats locals, escoles, estudiants i famílies, gairebé 1.000 aportacions més respecte de l’any anterior.

 
 

Paquet d'arrencada del curs

 
 

 

Com sempre a l'inici del curs, hem preparat un conjunt de documents per ajudar-vos a engegar una nova edició del programa. A la web del CuEmE trobareu el document de presentació amb infografies i informació visual per entendre què és el CuEmE, qui hi participa i quins recursos ofereix. També hem publicat cronogrames del programa i del projecte a l'aula en format Excel i  finalment un llistat amb les les dates dels moments clau del curs

 
Ir arriba

El kit CuEmE

 

La guia didàctica

 
 

 

Aquest inici de curs volem posar en relleu una eina dissenyada per facilitar la programació de cada fase i l’ús dels recursos del Kit CuEmE: la guia didàctica. Trobareu una versió de la guia adaptada a cada col·lectiu participant: professorat, ens local i alumnat, en cadascuna de les fases del projecte educatiu. Aquesta guia defineix els objectius didàctics específics de la fase, presenta els moments d’aprenentatge i acaba recollint, de manera ordenada, tots els recursos associats a la fase. 

 
Ir arriba

En el butlletí vinent parlarem de…

Què s'ha dit a la jornada d'inici de curs i del desenvolupament del projecte durant el primer trimestre.

Recuperarem els continguts més significatius exposats durant la jornada i us recomanarem les eines del Kit CuEmE per treballar les primeres fases del projecte.

A més, publicarem una selecció de diferents experiències d’escoles i municipis que anirem recollint durant les setmanes vinents. Recordeu que, si voleu compartir l’activitat del CuEmE al vostre municipi, ens la podeu enviar des d’aquest formulari. I a les xarxes socials ens trobareu a través de l’etiqueta #cueme.

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X