Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2023-2024 octubre

Actualitat

Resultats de l’avaluació del curs 2022-2023. El CuEmE aposta per la millora contínua

Comença el nou curs, amb el compromís de millorar i ampliar el programa partint de les vostres demandes recollides als qüestionaris d’avaluació del mes de juny passat. La vostra participació s’ha incrementat respecte del curs anterior: vam recopilar 6.903 enquestes de diverses entitats locals, escoles, estudiants i famílies, gairebé 1.000 aportacions més respecte de l’any anterior.

Durant el mes de setembre, hem retornat els resultats de les enquestes a cada entitat local i escola, que inclouen avaluacions quantitatives i qualitatives dels seus equips directius, mestres, estudiants i famílies. Això permet que cada escola conegui també les opinions de la seva comunitat educativa.

Des de la tasca de promoció del programa que fa la Diputació de Barcelona estem prenent en consideració els vostres suggeriments i fent canvis i millores. Finalment, ens complau comunicar-vos que, un cop més, les avaluacions del programa dels diferents participants han estat molt positives, amb puntuacions que oscil·len entre el 8,58 i el 9,04. Això ens anima a continuar treballant per oferir-vos un programa d’alta qualitat que satisfaci les vostres expectatives i necessitats. Us agraïm la vostra confiança i col·laboració en aquesta iniciativa.

Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #17 - Curs 2023-2024 octubre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X