Butlletí Esports
1 de desembre de 2022 - #206

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

El Projecte JESA continua creixent

A banda de la presentació de la Comunitat JESA d’aquest dilluns, el projecte «Joventut esportiva, societat activa» continua estenent-se per tot el territori de la província de Barcelona.

Avui destaquem les jornades de formació a Pineda de Mar i a Manlleu, que a continuació us detallarem, com també uns reportatges que us recomanem per fer-vos una bona idea de la dinàmica del projecte JESA. Són el Programa Torn de Tarda (1a connexió) al minut 2:05 i El 9 Informatiu (24-11-22) al minut 14:00, tots dos programes d’El 9TV, i el Programa 180 graus (2a connexió) de la XarxaTV al minut 18.21

[Més informació]

Pel que fa a la formació, aquest mes de novembre hi han hagut dues formacions d’educadores i educadors esportius dels municipis de Manlleu, Vic, Sant Pere de Ribes, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs i Pineda de Mar.

La primera va tenir lloc a Manlleu, el passat 9 de novembre, en què es va fer una visita guiada pels dos educadors esportius de Manlleu, als diferents espais esportius i de trobada dels joves del municipi.

La següent jornada de formació va tenir lloc el 23 de novembre al CEM Can Xaubet de Pineda de Mar. La dinàmica de la sessió va ser idèntica a la de Manlleu, amb la visita als diferents espais guiada per l’equip del Serveis d’Esports i l’educadora social de l’Espai Jove del municipi. En aquesta sessió els assistents van comptar amb la intervenció per videoconferència de Paz Viguer, directora de la Càtedra de Joventut de la Universitat de València.

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #206 - 1 de desembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX