Butlletí Esports
25 de gener de 2023 - #208

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Sant Andreu de Llavaneres rep un Pla inicial de manteniment del pavelló d’esports del sector “Els Ametllers”

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ja disposa d’un instrument per planificar el manteniment del pavelló d’esports del sector «Els Ametllers» i conèixer-ne l’estimació del cost econòmic.

El Pla inicial de manteniment permet planificar la despesa en manteniment preventiu i correctiu d’un equipament esportiu per anualitats en els propers 5 anys.

[Més informació

Aquest és un instrument que serveix per diagnosticar l’estat de compliment dels contractes de manteniment preventiu i les inspeccions periòdiques obligatòries, per establir les principals actuacions de manteniment preventiu indicant-ne la freqüència i el tipus de personal que pot realitzar-les i per detectar deficiències que comportin actuacions de manteniment correctiu. En aquest cas, el Pla inicial proposa solucions per tal d’esmenar-les, valorant-les econòmicament i prioritzant-les. 

El treball defineix també l’organització de recursos i la gestió adient per dur a terme les tasques que es descriuen per als diferents tipus de manteniment

L’ens local ha d’aportar la informació i documentació necessàries, com ara plànols de l’equipament, contractes de manteniment, documentació històrica que contingui les possibles patologies i, a partir d’aquí, es fa una anàlisi i diagnosi amb les primeres propostes, fins a definir el document amb la proposta final.

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #208 - 25 de gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX