Butlletí Esports
25 de gener de 2023 - #208

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Parets del Vallès, Sant Quirze de Besora i Sant Vicenç de Castellet reben plans d’estalvi energètic per als seus equipaments esportius

Aquest mes de gener tres municipis de la província han rebut de mans de la Diputació de Barcelona uns plans d’estalvi energètic per a les seves respectives instal·lacions esportives.

Pel que fa a Parets del Vallès, s’ha lliurat un pla d’estalvi energètic per a la piscina coberta Miguel Luque. En el cas de Sant Quirze de Besora, l’estudi fa referència al pavelló poliesportiu i Sant Vicenç de Castellet, n’ha rebut un per al camp de futbol del municipi.

[Més informació]

Les instal·lacions esportives consumeixen molts recursos energètics i és per això que l’Oficina d’Equipaments Esportius ofereix als ens locals la possibilitat de millorar permanentment la seva eficiència energètica mitjançant els Plans d’estalvi energètic.

L’objectiu d’aquests treballs és reduir els consums energètics anuals. Es realitza una anàlisi energètica dels diferents sistemes a partir de dades de facturació, visites tècniques i monitoratge d'instal·lacions i es determinen les mesures d’estalvi a dur a terme, amb un retorn de la inversió inferior a 10 anys. Aquestes mesures contribueixen a l'eficiència energètica de les instal·lacions, la millora de la gestió energètica, la utilització d'energies renovables i la reducció del cost energètic del centre.

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #208 - 25 de gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX