Butlletí Esports
25 de gener de 2023 - #208

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Índex de satisfacció i impacte econòmic de 10 esdeveniments esportius de la província

© lzf / Shutterstock.com

© lzf / Shutterstock.com

L'índex de satisfacció dels participants dels esdeveniments esportius de 10 municipis de la província ja és conegut, aquest mes de gener, gràcies a les Enquestes de satisfacció d'esdeveniments esportius que oferim als ens locals.

Es tracta d'un recurs tècnic per conèixer la valoració i l’impacte econòmic generat al territori. Per als ajuntaments que ho demanen, la Diputació de Barcelona elabora  informes de satisfacció a partir d’enquestes en línia que l’organització s’encarrega de realitzar entre els participants. 

[Més informació]

Estem parlant dels esdeveniments esportius de la Festa de l’esport de Torrelavit, Caminada trentapasses de Vilalba Sasserra, la Pedals de la Marató de Sant Quirze Safaja, la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú, la Cursa popular de Cornellà de Llobregat, la Contracorrent de Santa Eulàlia de Ronçana, la Cursa Entre Ponts de Roda de Ter. Cursa de Sant Silvestre de Manlleu, la Neorural de Santa Maria de Martorelles i la Duatló del Parc dels Talls de Vilobí del Penedès.

El qüestionari inclou preguntes relatives al perfil del participant, a la satisfacció amb els aspectes organitzatius de l'esdeveniment esportiu i, de manera opcional,  un bloc de preguntes que permet analitzar-ne la repercussió econòmica i turística al territori. A més, l'ens local pot proposar afegir un màxim de tres preguntes extres.

Per a esdeveniments on s'estimi un volum important d'acompanyants i públic assistent, s'aporta la metodologia per tal que es puguin recollir presencialment les dades necessàries per ampliar la informació d'impacte econòmic.

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #208 - 25 de gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX