Butlletí Esports
22 de febrer de 2023 - #209

T’esperem al fòrum «Transformacions»

9 i de 10 de març

Centre de Convencions Axa

El fòrum «Transformacions» serà un espai únic on compartirem coneixement i experiències en educació, esports i joventut, i vol ser el punt d’inflexió en què es faci palès el compromís de la Diputació de Barcelona amb el món local.

Consulta el programa complet de la jornada i fes la teva inscripció aquí.

Vivim un moment històric amb grans reptes i desafiaments que requereixen noves maneres de fer, de pensar i de relacionar-nos. El context ens força a replantejar-nos moltes inèrcies i pràctiques que no aporten valor i no van al fons dels problemes. Avui, les polítiques públiques i els agents comunitaris ens hem de capacitar per imaginar i liderar noves formes d'intervenció amb un objectiu explícit de transformació social, més enllà de la simple administració i contenció.

L’educació, els esports i la joventut són tres àmbits d’acció local amb sinergies a optimitzar i oberts a la innovació i la creativitat dels tècnics municipals i dels agents comunitaris. Alhora, són els tres àmbits més crucials i vibrants de la política local, perquè anticipen la qualitat del futur que assolirà cada municipi. Com diria el sociòleg Anthony Giddens, educació, esports i joventut són «polítiques de vida» i cal que es complementin encara més com a generadores d’oportunitats, d’equitat i de benestar social.

De tot això i més, en parlarem al fòrum «Transformacions», que es farà el 9 i 10 de març de 2023 i és organitzat per l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona. Reserveu-vos les dates i participeu en el debat en clau transformadora amb experts multidisciplinaris i experiències locals capdavanteres.

Més informació

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #209 - 22 de febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX