Butlletí Esports
22 de febrer de 2023 - #209

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Barberà del Vallès rep un estudi que l’ajudarà a planificar el manteniment de l’IEM Can Llobet

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ja disposa d’un instrument per planificar el manteniment del l’IEM Can Llobet i conèixer l’estimació del cost econòmic.

El Pla inicial de manteniment permet planificar la despesa en manteniment preventiu i correctiu d’un equipament esportiu per anualitats en els cinc anys següents.

[Més informació]

Aquest instrument serveix per diagnosticar l’estat de compliment dels contractes de manteniment preventiu i les inspeccions periòdiques obligatòries, per establir les principals actuacions de manteniment preventiu —indicant-ne la freqüència i el tipus de personal que pot dur-les a terme— i per detectar deficiències que comportin actuacions de manteniment correctiu. En aquest cas, el Pla inicial proposa solucions per tal d’esmenar-les, valorar-les econòmicament i prioritzar-les. 

El treball defineix també l’organització de recursos i la gestió adient per desenvolupar les tasques que es descriuen per als diferents tipus de manteniment

L’ens local ha d’aportar la informació i documentació necessàries, com ara plànols de l’equipament, contractes de manteniment i documentació històrica que contingui les patologies possibles. A partir d’aquí es fa una anàlisi i una diagnosi amb les primeres propostes, fins a definir el document amb la proposta final.

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #209 - 22 de febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX