Butlletí Esports
22 de febrer de 2023 - #209

SABIES QUE...?

3 de març, termini per sol·licitar les ajudes a federacions per als programes Dona i Esport i Esport Inclusiu del Consell Superior d’Esports

© Adriano Ricco / Shutterstock.com

© Adriano Ricco / Shutterstock.com

El Consell Superior d’Esports (CSD) té oberta una convocatòria d’ajuts a les federacions esportives espanyoles per a dur a terme el programa Dona i Esport i per a projectes d’esport inclusiu l’any 2023.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 3 de març de 2023. La informació sobre el procés de sol·licitud i tramitació d’aquests ajuts està disponible a la seu electrònica del Consell Superior d’Esports.

[Més informació]

L’import d’aquests ajuts, amb càrrec als pressupostos generals de l’Estat, és d’1.800.000 euros per al programa Dona i Esport i 750.000 euros per a projectes d'esport inclusiu.

En el cas del programa Dona i Esport, la finalitat d’aquestes ajudes és la promoció i la difusió de la dona en l’esport; la formació; els desplaçaments de tècniques, jutges i personal federatiu; l’elaboració de plans d’igualtat i la contractació de dones.

De la seva banda, els ajuts destinats a projectes d’esport inclusiu cobriran aspectes com els processos d’integració de l’esport per a persones amb discapacitat a les federacions; la formació; l’organització de competicions que afavoreixin la inclusió i integració; la promoció i la difusió de l’esport per a persones amb discapacitat; el foment de representants amb discapacitat als òrgans de govern de les federacions espanyoles i internacionals; la contractació de personal i el desenvolupament esportiu de persones amb discapacitat, entre d’altres.

Boletín: Esport per a tothom
Número de boletín: #209 - 22 de febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX