Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2020 - #105

Urbanisme

Lliurat el Document de Diagnosi i estratègies d’actuació urbanística del planejament urbanístic general de Font-Rubí

El document tècnic aprofundeix en l’estat d’execució i de desenvolupament del planejament urbanístic general de municipi, detectant les necessitats o problemàtiques actuals del territori.

El municipi de Font-rubí pertany a la comarca de l’Alt Penedès, té una població de 1.358 habitants, una extensió territorial és de 37,5 km2 i disposa d’un un text refós de Normes subsidiàries de l’any 2005 per a la planificació urbanística municipal.

La finalitat del treball és concloure si existeixen motius urbanístics, econòmics, ambientals, socials o d’altres que aconsellin la revisió de l’instrument de planejament urbanístic general vigent, o si és necessari l’activació de modificacions puntuals de les Normes subsidiàries vigents que donin respostes contretes a les necessitats o problemàtiques existents.

El document lliurat es composa de documentació escrita i gràfica, i s’ha elaborat en dues fases de treball. A la primera fase, s’ha realitzat una anàlisi de tots els aspectes considerats rellevants per a conèixer i valorar l’estat del planejament, i també s’ha fet una diagnosi identificant els principals línies d’actuació. A la segona fase es desenvolupa el contingut propositiu del treball, amb la descripció i valoració de les alternatives i les estratègies d’actuació.

Finalment també s’ha elaborat un document comprensiu on de forma clara i resumida es ressenya els continguts del treball realitzat. El document de Diagnosi i estratègies d’actuació urbanística del planejament urbanístic general pretén contribuir a la presa de decisió respecte de l’execució i el desenvolupament del planejament urbanístic del municipi de Font-rubí.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #105 - Desembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua