Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2020 - #105

Normativa

Projecte de llei de facilitació de l'activitat econòmica per mitjans electrònics en tramitació al Parlament

L’Oficina d’Activitats ha participat en la redacció d’aquesta llei a través dels diversos grups de treball que va constituir l’Oficina de Gestió Empresarial del Departament d’Empresa i Ocupació.

El 2 de novembre, el coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Javier Villamayor, va assistir, com  a representant de la Diputació de Barcelona, a la ponència sobre el Projecte de llei de facilitació de l’activitat econòmica per mitjans electrònics que està en tràmit al Parlament.

La participació de l'Oficina d'Activitats i la de diverses persones tècniques de diferents administracions locals ha estat clau per a la incorporació a la llei de qüestions que els ajuntaments reclamaven, com ara la possibilitat d’imposar multes coercitives, la regulació de la caducitat dels títols habilitants i dels canvis de titularitat i la regulació del règim sancionador.

El coordinador va destacar aquestes qüestions i la importància de la participació de la Diputació en els grups de treball. Així mateix,  va agrair la invitació a participar al debat parlamentari. D’altra banda, el coordinador va assenyalar la necessitat de dotar de recursos els ajuntaments per tal que puguin dur a terme les verificacions de les activitats i  implementar  les eines tecnològiques necessàries.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #105 - Desembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua