Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Febrer 2021 - #106

Habitatge

L’Oficina d’Habitatge participa al curs sobre “L’elaboració de bases d'adjudicació d'habitatges”

La formació organitzada per la Diputació de Girona, es van tractar les diferències patrimonials en l’adjudicació d’habitatges destinats a polítiques públiques.

El curs, impartit el passat 14 de desembre, va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones, entre càrrecs electes i tècnics de l’Administració local de la demarcació de Girona.

L’Oficina d’Habitatge va ser convidada a participar en la sessió per tractar «Les diferències patrimonials en l’adjudicació d’habitatges destinats a polítiques públiques».  L’exposició, que va fer la jurista de l’Oficina d’Habitatge Isabel Ezpeleta, es va centrar en com afecten les diferents naturaleses patrimonials dels habitatges destinats a polítiques socials  en  la redacció de les bases i en la configuració del procediment d’adjudicació. A la jornada també hi van participar representants del Servei Territorial a Girona de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i d’Olesa de Montserrat, que van explicar les respectives experiències.

L’objectiu del curs, emmarcat dins del Pla de formació en habitatge de la Diputació de Girona, era oferir eines per redactar les bases d’adjudicació dels HPO i dels habitatges destinats a les polítiques públiques, conèixer els criteris a seguir i el marc legal.

Els ajuntaments estan fent esforços per augmentar el seu parc d’habitatges destinats a polítiques socials i facilitar l’accés a l’habitatge. Per aquest motiu cal treballar la manera d’adjudicar els habitatges de titularitat municipal que, d’acord amb la normativa vigent,  s’ha de fer amb transparència, publicitat, lliure concurrència i igualtat.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #106 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua