Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Febrer 2021 - #106

Urbanisme

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ja disposa d’una diagnosi estratègica per la Urbanització Can Coral

El document analitza les problemàtiques per a la regularització de la urbanització Can Coral i proposa diverses alternatives de desenvolupament.

La urbanització de Can Coral es troba situada al municipi de Torrelles de Foix i es va desenvolupar als anys 70. Actualment té una superfície aproximada de 90 Ha, consta d’unes 750 parcel·les i una població de 657 habitants tot i que té un potencial residencial d’uns 2.295 habitants.

Des de fa anys s’està treballant per a la regularització d’aquesta urbanització, executant el projecte d’urbanització per tal de dotar les parcel·les de serveis bàsics i redactant els documents urbanístics necessaris, com el projecte de reparcel·lació, per tal de poder inscriure les parcel·les al registre.

El projecte però, mai va ser inscrit. Mentre la normativa aplicable ha anat variant, algunes parcel·les s’han venut i han canviat els titulars de les finques. Tot això fa inviable la inscripció de la reparcel·lació tal com va ser aprobada.

El Pla d’ordenació urbanística municipal vigent al municipi classifica la urbanització com a sòl urbà no consolidat delimitant un Polígon d’Actuació Urbanística en sistema de cooperació per al seu desenvolupament, reconeixent així la situació actual.

El DIES, fa un repàs de tots els documents de planejament i gestió urbanística necessaris per a la regularització de la urbanització, per acabar incidint en quines estratègies calen elaborar per a la inscripció del projecte de reparcel·lació reconeixent així les parcel·les al registre de la propietat. 

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #106 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua