Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Febrer 2021 - #106

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurats els plans d’autoprotecció de La Pobla de Lillet i Sant Adrià del Besòs

El dos plans d’autoprotecció donaran resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se.

El Pla d’autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats en l’àmbit de la seva competència. L’objectiu és que davant una situació d’emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica.

El pavelló municipal de la Pobla de Lillet, és un edifici de 3 plantes de geometria irregular que ocupa una superfície de 1.567,2 m2 al carrer Àngel Guimerà. A les seves instal·lacions s’hi realitzen activitats esportives i diversos esdeveniments municipals, entre els que cal destacar la Festa Major de Cinquagesma, la  Fira Del Bolet, la  Festa Major del Roser i Cap d’Any. Aquests esdeveniments contemplen activitats variades tals com concerts, balls, espectacles infantils, col·locació d’estands i àpats populars.

El Saló d’Adrilàndia de Sant Adrià del Besós és un esdeveniment d’activitats infantils i juvenils organitzades per diferents entitats i organitzacions des de fa més de 20 anys que inclou jocs, inflables, tallers, espectacles i d’altres activitats.

L’activitat s’emplaça en sòl urbà, al barri de Sant Adrià Nord i l’espai que ocupa, d’aproximadament 16.700 m2,  està conformat per diversos emplaçaments: el pati escolar Sant Gabriel, les instal·lacions del poliesportiu Ricart, el Centre Polidor i part del passeig de la Rambleta. I està delimitada per edificis residencials, docents, comercials i de restauració.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #106 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua