Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Febrer 2021 - #106

Cursos i jornades

La Gerència presenta la seva oferta de recursos de Catàleg de Serveis 2021-23 als ens locals

La Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats va organitzar una sessió informativa el passat 8 de febrer on es van explicar en tot detall els 26 recursos que oferta en Catàleg de Serveis 2021-2023.

La sessió “Catàleg de Serveis 2021: recursos d’Habitatge, Urbanisme i Activitats”, tenia com a objectius donar a conèixer els recursos de suport tècnic, econòmic i material que s’ofereixen per part dels tres departaments de la Gerència i informar sobre les principals novetats del 2021. Va comptar amb més de 280 inscrits, entre tècnics i càrrecs electes d’ens locals de la demarcació de Barcelona, que van poder seguir-la gràcies al format webinar de la sessió. La jornada es va dividir en tres blocs, un per cada departament i una durada d’una hora cadascun, on els responsables tècnics de cada recurs van exposar els requeriments i terminis per a sol·licitar-los i es va poder resoldre els dubtes dels assistents. 

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar el nou Catàleg de serveis 2021-2023  el 28 de gener, en el marc del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals. La GSHUA ofereix un total de 26 recursos, dels quals 16 són tècnics, 8  econòmics i 2 materials. Aquests estan repartits de la següent manera: 9 de l’Oficina d’Habitatge, 7 del Servei d’Urbanisme i 10 de l’Oficina d’Activitats.

Com a principal novetat d'aquest any, destaquem la creació de 4 nous recursos, 3 del Servei d’Urbanisme (Disseny de l’Agenda Urbana Local; Xarxes de les Agendes Urbanes locals; i Finançament per a la redacció de planejament urbanístic) i 1 de l’Oficina d’Activitats (PCOM- Aplicació informàtica per a la gestió de les emergències al municipi).  

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #106 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua