Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Febrer 2021 - #106

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

L'Oficina d'Activitats ha elaborat el pla de verificació d’activitats comunicades del Brull

Les dades per elaborar els plans s’obtenen de l’aplicació Gestor d’Informació d’Activitats (GIA) amb la qual es confecciona el cens d’activitats.

L'Oficina d'Activitats ha lliurat el pla de verificació de les activitats subjectes a comunicació i a declaració responsable a l’Ajuntament del Brull.

Els plans de verificació planifiquen les comprovacions dels establiments els titulars dels quals només han de presentar a l’ajuntament una comunicació o una declaració responsable per poder-los obrir. L’objecte és verificar que s’ajusten als projectes presentats i que compleixen la normativa que els és aplicable. En aquests règims d’intervenció administrativa, la comprovació es duu a terme un cop les activitats ja estan funcionant.

Els plans estableixen l’ordre d’acord amb el qual es duran a terme les comprovacions en base a criteris objectius com són la seva incidència ambiental i el seu risc d’incendi. I  es publiquen al portal de transparència de cada ajuntament.

El pla del Brull inclou 12 activitats i el seu  període de vigència és de dos anys, de gener de  2021 a desembre de 2022.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #106 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua