Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Febrer 2021 - #106

Cursos i jornades

El proper 25 de març es celebrarà online la jornada “La llei 18/2020 de facilitació de l’activitat econòmica. Aspectes pràctics"

Aquesta llei, que es va publicar el 31 de desembre del 2020, estableix els principis, els criteris i els instruments aplicables a les administracions públiques per a fer possible una relació àgil i eficient, en un entorn digital, amb les persones que exerceixen o volen exercir una activitat econòmica i es basa en la reducció de les càrregues administratives, el disseny de serveis digitals proactius, la consolidació d’instruments de col·laboració i de coordinació entre les administracions públiques i el foment de projectes empresarials estratègics.

Els objectius d’aquesta acció formativa són, en primer lloc, proporcionar coneixements sobre la Llei 18/2020, de facilitació de l’activitat econòmica i la seva afectació sobre la Llei 16/2015, de simplificació administrativa i la resta de normativa aplicable en la gestió de les activitats regulades. I en segon lloc, explicar de forma pràctica, les afectacions que es produeixen en els censos d’establiments i activitats realitzats, o en procés de realització i en el GIA (Gestor d’Informació d’Activitats) de la Diputació de Barcelona. Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #106 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua