Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2021 - #107

Cursos i jornades

Finalitzat el curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades

El 28 d’abril ha tingut lloc la darrera sessió del curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades

En un total de 15 hores ha format a 30 tècniques i tècnics municipals en l’àmbit de les activitats regulades. S’ha tractat tot el cicle vital de les activitats: el neu naixement, implantació, modificacions, cessament  així com la seva disciplina i el règim sancionador al que estan sotmeses, des de totes les vessants.

 

L’interès per assistir a aquesta formació s’ha incrementat degut l’aprovació recent de la llei 18/2020 de facilitació de l’activitat econòmica que ja es va fer palès el passat 25 de març quan es va celebrar una jornada específica per abordar les novetat d’aquesta llei en la gestió de les activitats dels municipis de la demarcació on hi van assistir 180 persones.

 

Els ponents, Montserrat Escudé, Trini Capdevila i Xavier Silvestre, experts amb llarga trajectòria en la matèria, van exposar i debatre amb els participants, els diferents aspectes que intervenen en la gestió de les activitats posant de manifest que es un tema transversal i que cal la implicació d’àrees dels ajuntaments tals com urbanisme, desenvolupament econòmic, turisme i d’altres.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #107 - Maig 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua