Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2021 - #108

Urbanisme

Sobremunt rep el document sobre identificació de límits cadastrals i registrals de diversos béns municipals

El treball lliurat permet analitzar i resoldre la regularització registral i cadastral de diverses finques incloses en l’inventari municipal.

L’objectiu del treball, sol·licitat per l’Ajuntament en el marc del recurs d’assistència en matèria urbanística, és analitzar diverses finques de titularitat municipal així com assolir la regularització d’algunes d’elles en el Registre de la Propietat i en el Cadastre, per tal de mantenir actualitzat l’inventari municipal de béns.

La primera fase del treball conté l’anàlisi d’antecedents, diagnosi prèvia dels aspectes a considerar així com el disseny de les estratègies a seguir respecte a la possible regularització cadastral i/o registral de cada finca estudiada i també es realitza l’elaboració dels treballs i documents tècnics necessaris per la regularització d’alguns dels béns.

En la segona part del treball es du a terme el suport per a la tramitació necessària fins a la seva regularització respecte a dues finques de titularitat municipal, efectuant una valoració dels resultats obtinguts respecte a cadascun dels tràmits seguits fins a la seva finalització.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #108 - Juliol 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua