Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2021 - #108

Urbanisme

Lliurat a l’Ajuntament de Canovelles l’estudi sobre els treballs del Pla general d’ordenació urbana

L’Estudi i valoració dels treballs corresponents a la revisió del POUM s'ha lliurat aquest mes de maig a l’Ajuntament de Canovelles.

El planejament urbanístic general vigent al municipi de Canovelles és el Pla general d’ordenació urbana (PGOU) de l’any 1984. En l’anterior legislatura, l’any 2015, es va iniciar la redacció de la revisió del PGOU amb l’objectiu de disposar d’un nou Pla  d’ordenació urbanística municipal (POUM).

L’actual equip de govern ha considerat oportunes la revisió i verificació de la documentació, la proposta urbanística i els tràmits executats fins al moment per tal de determinar la seva suficiència, l’adequació a la normativa actual i conveniència per a continuar amb la tramitació corresponent, o bé reformular i reiniciar la revisió del planejament urbanístic general.

L’estudi lliurat, realitzat en única fase, consisteix en la valoració tècnica i documental dels treballs del POUM en base a la documentació facilitada per l’ajuntament, per tal de poder establir recomanacions de desenvolupament del Pla i veure si tenen cabuda nous requeriments establerts per l’Ajuntament.

Amb aquest document, redactat internament pel Servei d’urbanisme de la Diputació de Barcelona, l’ajuntament podrà valorar la conveniència de la continuïtat del POUM iniciat o be de la seva reformulació.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #108 - Juliol 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua