Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2021 - #108

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

L'Oficina d'Activitats lliura el cens d'activitats i establiments de l'Ajuntament de Cervelló

El cens, que es va lliurar a principis de juliol s’ha elaborat amb la base de dades de l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats.

El cens conté tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha al municipi. El nombre d’activitats censades és de 373 . El cens també es pot consultar al portal de dades obertes de la Diputació i al SITMUN.

A banda de la informació de cada activitat relativa a la seva classificació per incidència, sector i estat de legalització, s’inclouen les seves característiques, una fotografia i  les coordenades de tots els establiments, permetent bolcar aquesta informació al Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i actualitzar-lo fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.

Les activitats d’altres que inclou els magatzems, dipòsits GLP, antenes i aparcaments representen un 42,6%, i suposen l’activitat principal en aquest municipi. El segon percentatge més alt el representen el grup de les activitats de serveis (21,2%), seguit de les activitats comercials amb un 13,1%.

Les activitats industrials constitueixen el 12,6% mentre que les activitats d’hostaleria i restauració representen el 7,2% de les activitats del municipi. També es troben representades les activitats agroindustrials amb un 2,4%, les activitats energètiques o mineres amb un 0,5% i les activitats de gestió de residus (0,3%).

La incidència ambiental global de les activitats del municipi és baixa. Si ens atenem a la classificació de la Llei 20/2009 de prevenció i control ambiental de les activitats (PCAA), tenim que la major part de les activitats, en concret 141 que constitueixen el 37,8% del total, les trobem classificades a l’annex III, hi ha 18 activitats (4,8%) incloses a l’annex II, mentre que de l’annex I no hi ha cap activitat.

Amb aquest cens s’ofereix a l’ajuntament una eina per millorar la gestió diària administrativa de les activitats i que totes les àrees implicades de l’Ajuntament tinguin a la seva disposició una base de dades conjunta de manera que puguin treballar de manera més transversal, coordinada i estratègica afectant a àmbits tals com urbanisme, medi ambient o promoció econòmica.  

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #108 - Juliol 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua