Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2021 - #108

Cursos i jornades

Finalitzat el curs Implantació i simulacres del Pla d’autoprotecció (PAU). Gamificació

El passat 5 i 12 de juny va tenir lloc el curs organitzat per l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció civil.

L’objectiu del curs era incorporar eines de digitalització i gamificació a la gestió de les emergències i els Plans d’Autoprotecció, tant en la seva implantació com en els simulacres, per tal de millorar-ne la gestió.

La incorporació de la innovació en els processos de millora de les organitzacions en tots els àmbits genera molt d’interès entre el personal tècnic dels municipis de la demarcació, fet que va fer necessari fer una segona edició d’aquest curs, els dies 19 i 26 de maig per donar resposta al volum de peticions.

Es van formar un total de 59 tècniques i tècnics de l’àmbit de la protecció civil en l’ús de la gamificació com a eina per a prendre consciència de les emergències en el dia a dia, desenvolupar la capacitat de prendre decisions i assumir responsabilitats o, entre d’altres, augmentar la motivació dels treballadors a l’hora d’involucrar-se i participar en els simulacres i implantació dels Plans d’Autoprotecció als seus respectius ajuntaments.

Amb aquest curs de 4 hores en un entorn virtual es van donar les eines per potenciar l’aprenentatge a través del joc. 

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #108 - Juliol 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua