Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2021 - #109

Urbanisme

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor finalitza la modificació puntual del POUM per millorar l’accés sud al nucli urbà

Amb aquesta modificació es proposa, per a assegurar, la viabilitat econòmica del sector i millorar la imatge urbana de l’entrada al municipi.

El 16 de juliol el Servei d’Urbanisme va lliurar a l’ajuntament el text refós i l’informe justificatiu de la modificació puntual del Pla d’ordenació urbanística municipal a l’àmbit del sector 1 del municipi de Sant Antoni de Vilamajor. Aquesta assistència desplega propostes recollides en una Diagnosi Estratègica lliurada pel Servei d’Urbanisme al mateix ajuntament l’any 2018.

L’objectiu essencial de la modificació puntual del POUM és el de revisar els paràmetres del Sector 1 per tal que sigui viable econòmicament i permeti, en conseqüència, el seu desenvolupament urbanístic i la urbanització del carrer Barcelona i de l’avinguda Alfons I. Un altre objectiu de la modificació és que aquesta determini una ordenació detallada i precisa que contingui els projectes de reparcel·lació i urbanització perquè sigui d’aplicació directa, sense necessitat de redactar un Pla de Millora Urbana.

Amb aquesta modificació es proposa generar una imatge urbana de l’entrada del municipi més assimilable a un raval ben ordenat que no pas a un polígon obtingut per la repetició de tipus edificatoris poc adients per l’entorn on es localitzen.

La comissió territorial d’urbanisme va aprovar definitivament la modificació del POUM i va indicar un seguit de prescripcions i esmenes per fer efectiva la seva plena vigència. Aquestes prescripcions i modificacions, que són de caràcter no substancials, s’han incorporat i refós al document urbanístic.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #109 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua