Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2021 - #109

Urbanisme

El Servei d’Urbanisme col·labora en la nova edició del Màster d’Arquitectura de l'ETSAV

El Màster, impartit per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, ha comptat amb la presència institucional dels alcaldes de l'ajuntament de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall.

El Màster d’Arquitectura, que té caràcter habilitant per exercir la professió, té com a objectiu principal aportar coneixements avançats i complementaris als ensenyaments rebuts en el grau en Estudis d’Arquitectura o equivalents i proporcionar als seus estudiants els requisits per poder exercir la professió.

La GSHUA promou una interacció estreta entre aquesta formació i la realitat urbanística i territorial de la demarcació de Barcelona. Així, des de l’any 2018, la Diputació manté un conveni de col·laboració amb l’ETSAV amb l’objectiu d’implementar les successives edicions del programa (dues per any) en diferents municipis de la província de Barcelona, proposant la tria de localitzacions idònies (per la diversitat i riquesa de les problemàtiques existents i per la capacitat i interès del municipi d’acollir-lo), aportant la informació i coneixement disponible a la corporació en relació al territori escollit, i també per tal de difondre els projectes resultants i promoure, si és possible, la seva implementació real. A més del servei d’Urbanisme, el màster comptarà amb representació tècnica corporativa dels àmbits d'equipaments i espai públic, patrimoni arquitectònic,  espais naturals i de turisme, qui col.laboraran en el desenvolupament del Màster, aportant informació, coneixement i posicionament en l'àmbit de la seva especialitat.

L’edició centrarà la seva acció en la Vall alta del riu Ripoll al seu pas pels municipis de Sant Llorenç Savall i Castellar del Vallès i enfocarà les seves propostes d’estudi i intervenció en la integració i regeneració efectiva dels teixits urbans amb els espais i entorns generats per la dinàmica fluvial.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #109 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua