Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2021 - #109

Cursos i jornades

El Servei d'Urbanisme finalitza el Curs de Gestió Urbanística

El Servei celebra la tercera acció formativa de les 4 previstes dedicades a l’acció urbanística local, en aquest cas dedicada als mecanismes de gestió.

L’objectiu d’aquesta acció formativa és introduir als assistents en el conjunt de procediments necessaris per la transformació de l’ús del sòl i per a la urbanització d’aquest, d’acord als instruments de planejament municipal i la normativa aplicable.

Per aquest curs s’ha comptat amb un total de 8 hores de videoformació i d’un aula virtual en la que s’ha pogut treballar, al llarg de 4 setmanes i en grups reduïts, un supòsit de reparcel·lació. En aquest treball s’han abordat qüestions de caràcter monetari i viabilitat econòmica de la transformació, la normativa aplicable en relació als drets i deures dels diferents agents que intervenen en la transformació del sòl així com el disseny final de l’ordenació de l’àmbit. Aquesta acció formativa ha comptat amb la docència de tres professionals de l’urbanisme especialitzats en aspectes econòmics, jurídics i d’ordenació física de l’espai urbà.

Al curs han assistit una cinquantena de tècnics i tècniques d’ajuntaments, principalment arquitectes i juristes, però també altres perfils d’àrees que interactuen amb l’urbanisme.

El Servei d’Urbanisme continua així amb una formació estructurada en 4 cursos principals i altres accions (debats i tallers) de caràcter puntual.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #109 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua