Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2021 - #109

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Els ajuntaments de Navàs i Montmeló ja disposen de cens d’activitats i establiments

Els censos, que s’han lliurat aquest trimestre,  s’han elaborat amb la base de dades de l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats (GIA) i conté tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha al municipi.  

A banda de la informació de cada activitat relativa a la seva classificació per incidència, sector i estat de legalització, s’inclouen les seves característiques, una fotografia i  les coordenades de tots els establiments, permetent bolcar aquesta informació al Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i actualitzar-lo fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.

En el cas de Navàs, el nombre d’activitats censades és de  340, essent la principal, el sector serveis, que  representa un 31,2% del total d’activitats. El segon percentatge més alt, el representen el grup de les activitats comercials (20,3%), seguit de les activitats altres que inclou  els magatzems, dipòsits GLP, antenes i aparcaments amb un 15%. Les activitats d’hostaleria o restauració constitueixen el 10%, mentre que les industrials representen el 9,1% i les ramaderes un 7,4% de les activitats del municipi. També es troben representades les activitats agroindustrials amb un 5%, les activitats de gestió de residus amb un 0,6%, les activitats d’espectacles o recreatives (0,6%) i les activitats energètiques o mineres (0,9%).

La incidència ambiental global de les activitats del municipi és baixa. Si ens atenem a la classificació de la Llei 20/2009 de prevenció i control ambiental de les activitats (PCAA), tenim que la major part de les activitats, en concret 73 que constitueixen el 21,5% del total, les trobem classificades a l’annex III, hi ha 16 activitats (4,7%) incloses a l’annex II, mentre que de l’annex I hi ha 2 activitats.

A Montmeló, hi ha un total de 381 activitats. El sector serveis torna a ser l’activitat principal representant un 36,2%del total d’activitats.  El segon percentatge més alt, el representen les activitats comercials amb un (22,3 %).Les activitats industrials constitueixen  el (16,5 %) de les activitats del municipi i les d‘hosteleria o restauració el (8,4%). També es troben representades les activitats de gestió de residus, amb un (0,8 %), juntament amb les activitats d’espectacles o restauració (0,3 %) i altres (15,5 %) que inclou els magatzems, dipòsits GLP i antenes.

La incidència ambiental global de les activitats del municipi és força baixa. Si ens atenem a la classificació de la Llei 20/2009 de prevenció i control ambiental de les activitats (PCAA), tenim que del total de les activitats, en concret 76 que constitueixen el (19,9 %) del total, les trobem classificades a l’annex III, no hi ha activitats   incloses al annex I mentre que al annex II es troben 27 activitats (7,1%).

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #109 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua