Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2021 - #109

Cursos i jornades

Finalitza la 2ª edició del curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades

El 15 d’octubre va tenir lloc la darrera sessió del curs, d'un total de 15 hores i on s’ha format a 30 tècniques i tècnics municipals en l’àmbit de les activitats regulades.

S’ha tractat tot el cicle vital de les activitats: el neu naixement, implantació, modificacions, cessament  així com la seva disciplina i el règim sancionador al que estan sotmeses, des de totes les vessants.

L’interès per assistir a aquesta formació s’ha incrementat degut l’aprovació recent de la llei 18/2020 de facilitació de l’activitat econòmica. Aquest fet ja es va fer palès en la primera edició d’aquest curs que es va realitzar al mes d’abril, ja que el gran volum de sol·licituds rebudes va propiciar que es desenvolupés aquesta segona edició.

Els ponents, Montserrat Escudé, Trini Capdevila i Xavier Silvestre, experts amb llarga trajectòria en la matèria, van exposar i debatre amb els participants, els diferents aspectes que intervenen en la gestió de les activitats posant de manifest que es un tema transversal i que cal la implicació d’àrees dels ajuntaments tals com urbanisme, desenvolupament econòmic, turisme i d’altres.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #109 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua