Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2021 - #109

Cursos i jornades

L’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil ha realitzat el curs “Protecció Civil a l’Administració Local”

El curs ha comptat amb un total de 8 hores de videoformació i d’una aula virtual en la que s’han pogut consultar documents i recursos complementaris.

L'objectiu dels curs era adquirir coneixements generals sobre la protecció civil i com interactúa amb la resta de serveis prestats per l'administració local per tal de disposar d’eines teòriques i pràctiques que permetin millorar-ne la transversalitat .

Les dues sessions conduides per un expert en la matèria han desgranat el marc legal de la protecció civil, el paper dels DUPROCIM amb el suport de les eines PCOM i SITMUN, els diferents riscos que poden afectar el territori, la població i els equipaments i quin és el futur de la protecció civil, fent especial esment al concepte de resiliència.

Al curs hi han assistit una cinquantena de tècnics i tècniques d’ajuntaments que han participat de forma molt activa en les  sessions i mostrat un alt grau de satisfacció amb aquesta formació.

L'Oficina d'Activitats i Programes en Protecció civil  continua així amb una formació estructurada en 4 cursos principals i altres accions (debats i tallers) de caràcter puntual.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #109 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua