Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2021 - #110

Cursos i jornades

L'Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil celebra la Trobada anual del GIA

El GIA (Gestor d'Informació d'Activitats) és una aplicació informàtica amb tecnologia web dissenyada i creada per la Diputació de Barcelona per facilitar als ajuntaments la gestió de les activitats i establiments dels seus municipis.

La sessió es va celebrar el 18 de novembre i va comptar amb la participació de més de 100 persones, usuàries d’aquesta aplicació, a qui es van exposar els evolutius i les novetats implementades aquest darrer any.

La  jornada es va realitzar en format online. I amb la voluntat de fomentar el treball en xarxa de les persones usuàries i generar complicitats entre territoris, tal com va exposar la Sra. Isabel Alonso, Cap de l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil, es va realitzar una dinàmica de grup que donava pes al contingut tècnic exposat mitjançant tècniques de gamificació.

Aquesta trobada es realitza anualment des de la implantació del GIA, excepte l’any 2020 ja que es va suspendre a causa de les restriccions de mobilitat degudes a la pandèmia. Per tal, doncs, de posar en valor la tasca que es desenvolupa des dels ajuntaments, es van presentar vídeos gravats a 9 ajuntaments on es mostrava la gestió diària dels usuaris del GIA, així com propostes per a possibles millores del programa.

La jornada va tenir molt bona acceptació entre els assistents, tant pel contingut com pel format a que, en tot moment, es va facilitar la participació i aportacions de tots els tècnics i tècniques.

L'eina GIA es pot demanar a través del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #110 - Desembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua