Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2021 - #110

Cursos i jornades

Entre octubre i novembre ha tingut lloc el Curs de Protecció de la legalitat urbanística

Entre els dies 21 d’octubre i 17 de novembre ha tingut lloc el curs d’Introducció a l’acció urbanística dedicat específicament a la Protecció de la Legalitat Urbanística, que ha comptat amb 4 sessions de videoformació i un aula virtual.

Aquest bloc formatiu ha consistit en donar a conèixer a una cinquantena d’assistents el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística (aprovat pel Decret 64/2014, de 13 de maig) posant especial atenció a les llicències urbanístiques i les comunicacions, les ordres d’execució i supòsits de ruïna, així com també, els procediments de protecció de la legalitat vulnerada i el règim sancionador.

El programa acadèmic s’ha desplegat d’una banda amb quatre sessions de vídeoformació, on cadascuna d’elles ha comptat amb una exposició teòrica dels principis bàsics del reglament i amb la resolució de casos pràctics. Per tal de complementar les ponències, s’ha habilitat un aula virtual on els materials han estat penjats amb antelació a cada sessió i on els assistents han hagut de participar en la resolució de casos que han estat debatuts tant pels ponents com per part d’altres assistents.

Els ponents del curs han estat Alfred Lacasa, cap de Serveis jurídics de l’Ajuntament de Granollers; Trinitat Capdevila, Cap de Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Santpedor; Eva Giménez, responsable de l’Àrea de Dret Administratiu i Urbanisme de Rousaud Costas Duran i Xavier Silvestre, Lletrat dels Serveis Jurídics Centrals de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquesta acció formativa es clou el cicle de quatre cursos anuals dedicats a la Introducció a l’acció urbanística local que ofereix el Servei d’Urbanisme, cada un d’ells enfocat a un àmbit específic: Principis generals i agents, Planejament, Gestió i Protecció de la legalitat.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #110 - Desembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua