Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2021 - #110

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Programes d’Autoprotecció (PAU) dels municipis de Badia de Vallès i Sant Andreu de Llavaneres

S’ha lliurat el PAU d’activitats a l’aire lliure, Festa Major i entrega de cartes als Reis de Badia del Vallès i el del Parc de Ca l’Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres.

El Pla d'autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats, amb els seus propis mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. Per tant, el Pla d’autoprotecció donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se.

El Pla d’Autoprotecció de les activitats a l’aire lliure de Badia de Vallès descriu, entre d’altres,  els riscos, el pla d’actuació, les fitxes d’actuació i funcions operatives, per tal que els seus habitants i resta de visitants puguin gaudir de forma segura de a Festa Major. S’hi celebren, el cap de setmana previ a Sant Joan a l’Avinguda Burgos, al Parc de Joan Oliver i a la Plaça Major,  concerts, activitats infantils, fira de paradetes i altres esdeveniments temporals a l’aire lliure.

També s’hi inclou l’anàlisi i valoració de l’acte de lliurament de cartes als Reis a la plaça Major que es celebra el dia 5 de gener.

El Parc de Ca l’Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres es troba situat al nucli urbà a prop de l’ajuntament. Durant tot l’any s’hi desenvolupen activitats diverses tals com concerts, balls, sopars i fires. Les activitats es desenvolupen en la zona oberta de l’espai.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #110 - Desembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua