Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2022 - #112

Cursos i jornades

Sessió informativa per explicar els ajuts del Programa de Rehabilitació Energètica en Edificis (PREE5000) als municipis petits de la demarcació

El 13 de maig l’Oficina d’Habitatge va celebrar una sessió informativa per donar a conèixer la línia d’ajuts econòmics del PREE5000, subvenció que gestiona l’Institut Català d’Energia.

La sessió s’adreçava a personal tècnic i personal electe d’ajuntaments de municipis de menys de 5.000 habitants de la demarcació de Barcelona, ja que l’àmbit d’aplicació de beneficiaris d’aquesta convocatòria són aquells petits municipis qualificats de repte demogràfic.

L’exposició de continguts va anar a càrrec d’Oriol Muntané Raich i d’Ainhoa Mata Pérez, tècnics de l'Institut Català d'Energia (ICAEN). La sessió va ser impartida on-line, va tenir una durada total d’una hora i mitja i va comptar amb la participació de seixanta-dues persones que van poder conèixer de primera mà tots els detalls d’aquesta convocatòria finançada amb els fons europeus de recuperació Next Generation EU. En acabar la presentació es va donar pas a un torn de debat i preguntes en el què les persones participants van intervenir activament fent preguntes als ponents i exposant diferents dubtes sobre el PREE5000: actuacions elegibles, terminis d’execució de les obres, certificació de la millora de l’eficiència energètica de l’edifici o sobre la documentació a aportar en la justificació de la subvenció.

Tota la informació  del Programa d’ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis i les formularis per sol·licitar-lo es poden trobar a la pàgina web de l’ICAEN.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #112 - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua