Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2022 - #112

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Homologació de 8 Duprocim redactats per l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya es va reunir el passat 10 de març i entre d’altres va homologar 31 DUPROCIM, 25 dels quals són nous i 6 són revisions.

Del total de Plans aprovats a les comarques de Barcelona i la Catalunya Central, 8 els ha realitzat l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil de la GSHUA. Els municipis amb Plans homologats són Arenys de Mar, Gironella, Granera, Montclar, Sant Climent de Llobregat, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Maria de Palautordera i Torrelles de Foix.

El Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) és un treball que estableix el marc orgànic i funcional per prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a possibles situacions d’emergència al municipi. El Pla està sota responsabilitat de l’alcalde i garanteix la integració d’aquestes actuacions amb el sistema autonòmic de protecció civil.

El document determina la planificació de la protecció civil en l’àmbit municipal i ha d’incloure tots els riscos que l’afectin, d’acord amb els diferents plans i amb l’estructura i el contingut mínim que defineix la normativa que els regula. 

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #112 - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua