Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2022 - #112

Cursos i jornades

Durant els mesos de febrer i març es celebra una nova edició del curs "Gestió en matèria d'Activitats Regulades"

En el primer trimestre s’ha celebrat una altra edició del curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades que, en un total de 15 hores, ha format a una trentena de tècnics municipals.

S’ha tractat tot el cicle vital de les activitats: el neu naixement, implantació, modificacions, cessament  així com la seva disciplina i el règim sancionador al que estan sotmeses, des de totes les vessants.

Els ponents, Montserrat Escudé, Trini Capdevila i Xavier Silvestre, juristes experts i amb llarga trajectòria en la matèria, van exposar i debatre amb els participants, els diferents aspectes que intervenen en la gestió de les activitats posant de manifest que es un tema transversal i que cal la implicació d’àrees dels ajuntaments tals com urbanisme, desenvolupament econòmic, turisme i d’altres.

Aquest curs ja està consolidat a l’oferta formativa de l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil i, edició rere edició, el nombre de sol·licituds supera amb escreix les places disponible.

Per donar resposta a aquesta demanda del personal tècnic dels ens locals, s’ha programat la Jornada: Introducció a la gestió d'activitats regulades per al proper 15 de juny en la que, al llarg d’un matí, repassarem tots aquests aspectes de la gestió de les activitats regulades.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #112 - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua