Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2022 - #112

Cursos i jornades

Curs Implantació i simulacres del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM). Aplicació Protecció Civil Operativa Municipal (PCOM)

S'ha impartit el curs els dies 18 i 25 de maig per a personal tècnic i càrrecs polítics que treballin en l'àmbit de la protecció civil i persones que formen part d'equips actuants de plans d'autoprotecció.

El contingut de les dues sessions en les que s’ha distribuit el curs ha versat sobre la normativa aplicable, objectius i necessitat de la implantació dels DUPROCIM, així com la seva metodologia i fases, fent especial esment al suport que s’ofereix des de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats als municipis de la demarcació.

L’altre punt important de la formació ha estat l’ús i funcionalitat de l’eina PCOM per a mantenir el DUPROCIM operatiu i per a la gestió d’emergències i simulacres.

Les dues sessions han estat conduides per persones expertes en la matèria, tant de la Generalitat de Catalunya com de la pròpia Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil i s’ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de tècnics i tècniques d’ens locals de la demarcació que han participat de forma molt activa en les  sessions i mostrant un alt grau de satisfacció amb aquesta formació.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #112 - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua