Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2022 - #112

Cursos i jornades

A finals del mes de maig s'han realitzat dos sessions informatives per explicar la nova versió del GIA: El GIA establiments

El Gestor d' Informació d'Activitats (GIA) és una aplicació informàtica amb tecnologia web dissenyada i creada per la Diputació de Barcelona per facilitar als ajuntaments la gestió de les activitats i establiments dels seus municipis.

El GIA és una base de dades que neix com a cens d’activitats en la qual s’inclouen les activitats i establiments que hi ha al terme municipal i ha evolucionat per convertir-se en un cens d’activitats i un cens d’establiments.

Els establiments es podran identificar a partir de l’identificador únic de l’establiment que apareix recollit a la Llei 18/2020 de Facilitació de l’activitat econòmica: “Els establiments han de tenir un identificador únic que permeti la identificació inequívoca d’un emplaçament on s’exerceix una activitat econòmica al llarg del temps, amb independència de l’administració competent que hagi enregistrat aquest establiment i de l’identificador propi que li hagi pogut atorgar. Aquest identificador únic s’ha de mantenir en cas de transmissió del titular de l’activitat o de substitució d’una activitat per una altra.”

S’ha adaptat el GIA per tal d’integrar aquest identificador únic i la nova versió ja és operativa des del 24 de maig.

Per tal d’exposar a les persones usuàries les noves funcionalitats del GIA, s’han realitzat dues sessions informatives per videoconferència.

Els 130 participants han escoltat de primera mà de la Sra. Isabel Alonso, Cap de l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil i del Sr. Gaspar Valls, Director del Programa GIA, totes les novetats incorporades i s’han resolt els dubtes plantejats.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #112 - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua