Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2022 - #113

Urbanisme

L'Ajuntament de Sant Llorenç Savall ja disposa de les bases per la valoració i adquisició de la finca del Carrer Vic nº 16

El document permetrà l’adquisició de l’immoble per completar l’àmbit qualificat com a sistema urbanístic d’equipaments comunitaris segons el Planejament vigent.

El Pla general d’ordenació urbana municipal vigent de Sant Llorenç Savall qualifica la franja de sòl on es troba la finca objecte de l’assistència com a sistema urbanístic d’equipaments comunitaris, Serveis de l’Administració, Clau E.5: L’Agell, sense incloure-la, en cap polígon d’actuació. A tal efecte es feia  necessària l’expropiació per a l’adquisició del be.

L'Ajuntament ja disposava gairebé de la totalitat dels solars que formen l’ àmbit qualificat  d'equipaments, a falta tan sols d'aquesta finca, situada al carrer Vic, numero 16, que es troba al centre històric de la vila.

En una 1ª fase de l’assistència es va elaborar una valoració prèvia,  la qual va servir perquè, consultats els representants de la propietat, expressessin la seva predisposició a la venda de la finca , avenint-se a acceptar el preu just que fixava dita valoració. Amb el document final lliurat a la fase 2ª l’ajuntament redactarà un conveni segons allò previst en l’article 24 de la Llei d’expropiació forçosa, que li permetrà, un cop faci efectiu el pagament, fer-ne l’ocupació per tal d’assolir el ple domini de la finca.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #113 - Juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua