Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2022 - #114

Habitatge

Hem redactat les Estratègies sectorials de millora i rehabilitació del parc residencial de l'Ajuntament de Masnou

L’objectiu de l’estudi és definir l’estratègia de millora i rehabilitació, a partir de l’estudi de diferents blocs d’habitatge plurifamiliar, que permeti la seva extrapolació a d’altres edificis.

S’han analitzat les necessitats de rehabilitació dels edificis,  situats al barri de Masnou Alt–Pau Casals, de l’àmbit i el tipus d’intervenció que cal dur a terme per a millorar-los des del punt de vista de la seguretat, el confort, l’accessibilitat i l’eficiència energètica. 

El document estudia la situació urbanística i les característiques de les comunitats i la població resident, i defineix diferents escenaris d’intervenció adequats a la realitat socioeconòmica del barri, així com les diferents formes de gestió i els mecanismes de suport a la rehabilitació disponibles. Els tipus de suport previstos per portar a terme els programes de rehabilitació s’han agrupat en quatre blocs: ajuts supralocals; ajuts locals; suport municipal complementari (a nivell d’acompanyament, tramitació i redacció de projectes tipus) i mesures fiscals. Les propostes plantegen mecanismes de suport a la rehabilitació que tenen compte tant els aspectes de millora prioritaris com l’optimització dels recursos externs als quals l’Ajuntament podria recórrer.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #114 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua