Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2022 - #114

Habitatge

L'O-HB organitza un seminari sobre “Els nous sistemes de control de lloguers a debat” a la CUIMPB

La jornada “Els nous sistemes de control de lloguers a debat" analitzava pros, contres i limitacions de les mesures de control.

Maria Xalabarder, gerent de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats va participar a la taula de presentació del curs en representació de la Diputació de Barcelona, institució impulsora de l’O-HB.

Durant els dies 20 i 21 d’octubre el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha acollit dues sessions de debat on persones expertes han reflexionat sobre els avantatges i inconvenients de les mesures de control de rendes de lloguer de l’habitatge. L’objectiu de la jornada era analitzar els pros, els contres i les limitacions de les mesures de control dels lloguers a Catalunya, a partir de l’avaluació de la Llei 11/2020, a Espanya –en el marc de la nova Llei d’habitatge–, i en el conjunt d’Europa.

Des del compte de twitter d’@habitatgeDiba es va fer seguiment recollint les principals aportacions de ponents i taules. Els vídeos i els materials de la jornada es poden consultar a la pàgina web del CUIMP

L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB) i el Consorci Internacional Universitat Menéndez Pelayo Barcelona – Centre Ernest Lluch (CUIMPB) han organitzat la jornada.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #114 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua