Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2022 - #114

Urbanisme

El Servei d’Urbanisme va presentar al URBAN DAYS la seva expertesa en Agendes Urbanes dins el programa URBACT

Els dies 20 i 21 d’octubre Gijón va acollir les jornades URBAN DAYS de l’edició #InfoDayES 2022 organitzat pel Punt Nacional URBACT amb col·laboració de l’Ajuntament de Gijón.

URBAN DAYS es configura com el marc idoni per presentar els avanços, reptes i oportunitats dels diferents programes en desenvolupament urbà sostenible (DUS) i per la creació de diferents espais de diàleg. També, s’ha posat en relleu el paper que han de jugar les Agendes Urbanes i el programa URBACT com a motor d’impuls de la Planificació urbana integral de les ciutats. I s’han presentat els diferents programes i convocatòries de finançament europeu.

Amb aquestes jornades, URBACT pretén fomentar l’intercanvi d’experiències, el diàleg multinivell, el treball en xarxa i la transferència de coneixement entre programes i ciutats i institucions de diferents escales.

En aquest sentit, URBAN DAYS es configura com un espai d’aprenentatge obert tan als membres de la xarxa URBACT com a les ciutats immerses en el procés de desenvolupament de les Agendes Urbanes Locals o altres programes europeus de Desenvolupament Urbà Sostenible.

La jornada s’ha estructurat en diferents formats a través de ponències, col·loquis i taules de debat. Dins d’aquests espais de comunicació, Ferran Barba, cap del Servei d’urbanisme de la GSHUA ha participat en una taula de treball sobre les agendes urbanes d’abast supralocal liderades per les diputacions provincials.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #114 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua