Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2022 - #115

Urbanisme

Sant Cugat del Vallés presenta la seva Agenda Urbana definint estratègies, objectius i actuacions

L'acte va ser com a cloenda del procés de treball “Inspira” destinat al desenvolupament de projectes estratègics del consistori.

L’Agenda Urbana de Sant Cugat del Vallés, tradueix, concreta i afronta l’abordatge sobre la ciutat dels grans reptes globals (en referència als objectius de desenvolupament sostenible) definint estratègies, objectius i actuacions en l’horitzó de l’any 2030, apostant per un desenvolupament urbà fonamentat en tres eixos: la transició ecològica, la qualitat de vida i el benestar de les persones, i la innovació i la transformació municipal.

L’Agenda Urbana de Sant Cugat del Vallés ha estat redactada amb el suport tècnic de la Gerència de serveis d’habitatge, urbanisme i activitats, en el marc del projecte transformador “Impuls de les Agendes Urbanes Locals”, integrat del pla de mandat de la corporació.

En el referit acte, adreçat a càrrecs directius de l’ajuntament, també va servir per presentar l’Oficina d’Agenda Urbana i Estratègia Digital de Sant Cugat, es va celebrar una taula rodona amb representats polítics de l’ajuntament, i també amb participació d’ens locals vinculats a les agendes urbanes locals. Des del Servei d’Urbanisme, es va posar èmfasi en la importància del desplegament d’aquest instrument estratègic en el conjunt de la demarcació, donant oportunitat i afavorint la col·laboració i l’intercanvi en l’elaboració i el desplegament de l’agenda urbana de qualsevol tipus d’ens local (amb independència de la seva grandària o localització).

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #115 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua