Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2022 - #115

Cursos i jornades

Ha finalitzat l’edició 2022 del Seminari d’Actualització Urbanística desenvolupat al llarg de cinc sessions

El Seminari d’Actualització Urbanística  acull aportacions i novetats d’interès per l’acció urbanística local.

Aquestes intervencions  (a càrrec de responsables i professionals del sector públic o privat vinculats a la temàtica objecte de la seva intervenció) desenvolupades al llarg de les cinc sessions programades.

En aquesta edició de 2022, celebrada en format mixt, desenvolupades al llarg de cinc sessions; quatre telemàtiques i una sessió de clausura presencial. S’han tractat qüestions vinculades a les agendes urbanes, la relació entre l’urbanisme i l’habitatge, les urbanitzacions amb dèficits, les energies renovables o els canvis en la normativa urbanística.

També, en aquesta edició s’ha comptat amb aportacions de caràcter tècnic i institucionals, amb representants de diferents nivells administratius de Catalunya per tal de contribuir a l’aprofundiment en el coneixement disciplinar, incentivar la reflexió, el debat i l’intercanvi, i promoure el reciclatge i l’actualització dels tècnics locals que desenvolupen la seva activitat en aquest àmbit.

Amb un seguiment de més de 85 assistents en cada sessió, aquesta acció formativa clou l’exercici de 2022 que ha constat, a més del Seminari, de 4 cursos introductoris i un espai de debat, tots ells promoguts i gestionats pel Servei d’Urbanisme.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #115 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua