Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2022 - #115

Altres

Signat el conveni amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya per a l’intercanvi de dades i treball coordinat en el desplegament de la llei 20/2018, de Facilitació de l'Activitat Econòmica

Aquest mes de desembre s’ha formalitzat un conveni de col·laboració que estableix el marc de cooperació i coordinació entre el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a través de l’Oficina de Gestió Empresarial (OGE) i la Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats.

Aquest instrument impulsa l’intercanvi i l'accés a la informació de les dades sobre les activitats i establiments que consten al Directori d’empreses, establiments i registres i al GIA, Gestor d’Informació d’Activitats.

L'instrument, signat pel president delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Sr. Pere Pons Vendrell i el secretari general del Departament d’Empresa i Treball, Sr. Oriol Sagrera i Saula defineix el compromís d’ambdues institucions a establir els mecanismes d’intercanvi d’informació per facilitar als municipis el compliment de les obligacions de traspàs de la informació sobre les activitats que disposin en el GIA amb l’objectiu de l’actualització del Directori d’empreses, establiments i registres i alhora, a definir els protocols per a l’accés a la informació integrada del Directori d’empreses, establiments i registres.

Aquest conveni facilitarà la implementació de la Llei 20/2018 del 28 de desembre, de Facilitació de l'Activitat Econòmica i el decret de desenvolupament recentment aprovat així com l’actualització de les dades i informació de l’aplicació per a la gestió de les activitats GIA, Gestor d’Informació d’Activitats de la qual ja son usuaris mes de 250 municipis de la demarcació de Barcelona.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #115 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua